+48 502 600 336 Lublin+48 502 600 336 Warszawa+48 502 600 336 Kielce+48 502 600 336 Łódźbiuro@s-car.ploferty@s-car.pl
Click to open popup
Masz auto do sprzedania?
Kliknij i Zostaw nam numer
Zadzwonimy za chwilę
Skontaktuj się nami: +48 502 600 336
Napisz do nas: biuro@s-car.pl

Opinie / Komentarze Skup Aut

Auto skup S-Car.pl cieszy się dobrą opinią klientów. Zachęcamy również  Państwa do komentowania oraz wyrażania swoich opinii i spostrzeżeń na temat działalności naszej firmy na profilu facebook oraz na forum Dziennik Wschodni „dobry skup aut”

wyraź i swoją opinię!

 

Na profilu facebook klienci o firmie s-car.pl wyrazili się tak:

S-Car.pl
5.0
powered by Facebook
Dominik Wiechnik
Dominik Wiechnik
2017-04-29T06:32:46+0000
Bardzo mila obsluga 😉 wycena fachowa. Polecam
Marcin Grabek
Marcin Grabek
2017-04-21T10:22:35+0000
Konkretna firma. Polecam.
Jolanta Zakrzewska
Jolanta Zakrzewska
2017-04-13T07:51:05+0000
Serdecznie dziękuję Panu z firmy S-Car. Za przysłowiowe Bóg zapłać wyratował mnie z kłopotów. Po dłuższym postoju samochód (Thalia) którym miałam się opiekować padł, znaczy się akumulator i hamulce zablokowały koła. Dzięki jego pomocy samochód jest znowu na chodzie. Za pomoc i okazane serce wielkie wielkie dzięki. Polecam !!! tę firmę każdemu, bo pracują tam ludzie potrafiący pomóc bezinteresownie innym.
Marcin Furmaniak
Marcin Furmaniak
2017-04-04T10:14:34+0000
Jak chcesz sprzedać samochód używany to tu zrobisz to szybko i z zadowoleniem obu stron. Miałem okazję spotkać się z tym że za szybę mi wsadzono kartkę z informacją że ktoś jest zainteresowany kupnem samochodu. Jak zadzwoniłem to owszem przyjechało dwóch gości i chcieli 20 letnie auto żeby było nowe i najlepiej za darmo. Więc nigdy nie dzwońcie na takie karteczki bo to naciągacze. S-CAR dla mnie bomba mogę z czystym sumieniem polecić.
Rafał Kowal Kowalski
Rafał Kowal Kowalski
2017-04-01T15:47:28+0000
Witam sąsiada.A co byś mi zaproponował za moja skode.2008 rok końcówka w pełni sprawna.wiesz jak wygląda.
Monika Gajos-Kościńska
Monika Gajos-Kościńska
2017-03-20T14:27:27+0000
Maciek Żurek
Maciek Żurek
2017-03-11T21:00:38+0000
Pełna profeska, szybki i miły kontakt, realizacja na drugi dzień po umówieniu, przyjechał sympatyczny facet i szybko dobilismy targu, gotówka i dokumenty umowy i odstąpienia od oc dostałem odrazu do ręki. Ogólnie pozytyw. Pozdrawiam
Iza Maryna Jesionek
Iza Maryna Jesionek
2017-03-09T14:41:00+0000
Kuba Chudzik
Kuba Chudzik
2017-02-21T20:49:05+0000
Przyjechał do mnie chłopak (miły młody Pan) przywitał mnie bardzo przyjemnie, ocenił auto, ciut licytacji. Finał taki że i ja jestem zadowolony i Pan. ( jak to mówią: wilk syty i owca cała ) polecam na 100 %. firma godna interesu.
Paweł Siemakowski
Paweł Siemakowski
2017-02-16T08:23:21+0000
Polecam S-car. Bardzo dobry kontakt, miła atmosfera i wysoki profesjonalizm. Gotówka i formalności od ręki. 40 minut i problem z głowy. POLECAM
Adam Księżak
Adam Księżak
2016-11-15T21:45:36+0000
Vitalii Diachenko
Vitalii Diachenko
2016-11-15T11:28:41+0000
Polecam S-car. Sprzedaż auta szybko, gotówka od ręki. Wszystko przebiegło w bardzo miłej atmosferze. Polecam.
Bernadetta Kab
Bernadetta Kab
2016-08-24T15:19:20+0000
Polecam z całego serca transakcja sprzedaży bardzo sprawna gotówka od ręki.Szybki dojazd po auto kupujący przemiły ☺ jeszcze raz bardzo polecam oby więcej takich ludzi
Mateusz Kołodyński
Mateusz Kołodyński
2016-07-16T20:02:07+0000
Bardzo Gorąco polecam S-car. Sprzedaż auta przebiegła sprawnie, szybko bez żadnych zastrzeżeń . Gotówka była od ręki. Wszystko przebiegło w bardzo miłej atmosferze. Gorąco polecam.
Arek Pałys
Arek Pałys
2016-04-19T16:57:36+0000
Szybko sprawnie i na temat . Polecam w 100%. Samochód odebrany o umówionym czasie gotówka do ręki bez zbędnego gadania .
Marcin Choiński
Marcin Choiński
2016-03-24T10:37:00+0000
Kuba Korybski
Kuba Korybski
2016-02-21T20:55:31+0000
Przemek Miszkurka
Przemek Miszkurka
2015-11-20T08:25:36+0000
Bardzo miły kontakt z firmą bardzo szybka sprzedaż auta wszystko załatwione w 20 minut. Przyjechali pod dom obejrzeli samochód dogadaliśmy cenę i wszystko przebiegło w bardzo miłej atmosferze. DZIĘKUJE 🙂
Marcin Golianek
Marcin Golianek
2015-10-22T20:58:49+0000
Bardzo miła obsługa i pełen profesjonalizm. Jednym słowem Polecam!

SKUP AUT WSZYSTKICH MAREK
Kupimy każdy model samochodu!

Aktualności, nowości, ciekawostki - artykuły branżowe

Zapraszamy do zapoznania się z ciekawymi artykułami o motoryzacji i ważnych spraw ogólnopolskich oraz z działalności firmy S-Car.
Życząc miłego przeglądania, Pozdrawiamy - S-CAR Team.

3. PKO Bieg Charytatywny – trwają zapisy…

Już po raz trzeci odbędzie się już niedługo PKO Bieg Charytatywny. Opłata startowa wynosi 50 zł od drużyny, czyli 10...

21 lipca
0
Dziękujemy za pozytywne opinie :)

skup używanych aut Lublin     Cieszymy się z pozytywnych opinii, jakie dostajemy od Państwa i dziękujemy za poświęcenie chwili na komentarz...

14 lipca
0
skup aut Łódź
Jaki jest najczęstszy błąd popełniany przez kierowców?

Podróż samochodem na wakacje. Jak się przygotować? jaki jest najczęstszy błąd popełniany przez kierowców?   – pamiętaj by zawsze być...

30 czerwca
0
Aplikacje na smartfony dla biegaczy. 9 najlepszych aplikacji motywujących do biegania.

Aplikacje na smartfony dla biegaczy. 9 najlepszych aplikacji motywujących do biegania.     Dzięki dostępnym aplikacjom na telefony dla biegaczy...

19 czerwca
0
ZOBACZ WSZYSTKIE ARTYKUŁY

ZAUFALI NAM

OPINIE NASZYCH KLIENTÓW

  • Witam, ja jestem bardzo zadowolona z usługi S-Car.pl sprzedałam swoją wysłużoną corsinę tego samego dnia miły grzeczny pan przyjechał po trzech godzinach autolawetą sprawnie zapakował auto wypisał dokumenty i wypłacił gotówkę. Zdecydowanie mogę polecić tą firmę mnie do skorzystania z ich usług przekonało to że są na FACEBOOKU i każdy tam może wyrazić opinię na ich temat. Widziałem że firma s-car.pl sponsoruje koncert Drugie życie dla Szymona na Dni Świdnika 2015 wielki szacun tak dalej trzymaj s-car

    Iwona Górska
  • W s-car.pl sprzedalam juz 3 samochody i nie zmienie skupu w razie potrzeby. Auta byly w roznym stanie i roznym wieku, za kazdym razem z laweta ten sam przesympatyczny, kulturalny a co najwazniejsze LUDZKI czlowiek. Doradzil telefonicznie, zaproponowal rozsadna cene i od reki zalatwil sprawe. Jesli nie chcecie natknac sie na spaslych wszystkowiedzacych wyzyskiwaczy, to polecam s-car.pl

    IZA
  • Polecam firmę s-car ze Świdnika. Dawno nie spotkałem się z tak profesjonalnym i uczciwym podejściem. Szybko, sprawnie, w miłej atmosferze. Nie wiedziałem, że sprzedaż samochodu może być załatwiona tak przyjemnie i przede wszystkim na korzystnych warunkach finansowych.

    Szymon Lublin
  • Pewnego dnia Rozmawialem z kolega na kopalni o zamiarze sprzedania zony volvo. Powiedział że sprzedał ostatnio swojego Peugeota dwie godziny po telefonie do skupu aut s-car.pl. Zadzwoniłem pod nr tel 502-600-336 po ok trzech godzinach przyjechało dwóch młodych kulturalnych panów przy kawie w ciągu 15min odkupili ode mnie samochód. Polecam pewna i profesjonalna firma maja konto na Facebooku .

    Bogdan
  • Witam,ja jestem bardzo zadowolona z usługi S-Car.pl sprzedałam swoją wysłużoną corsinę tego samego dnia miły grzeczny pan przyjechał po trzech godzinach autolawetą sprawnie zapakował auto wypisał dokumenty i wypłacił gotówkę.Zdecydowanie mogę polecić tą firmę mnie do skorzystania z ich usług przekonało to że są na FACEBOOKU i każdy tam może wyrazić opinię na ich temat.

    Iwona Górska
  • Szczerze polecam uslugi tej firmy. Facet naprawde ludzki, nie zdziera, nie oszukuje. Kupil ode mnie juz 3 auta w roznym stanie, doradzil, wycenil. Jestem naprawde zadowolona!! Polecam!:)))))

    Iza Maryna Jesionek
  • Cała transakcja poszła sprawnie i miłej atmosferze, czego z reguły nie można powiedzieć o innych firmach tego type. Pozdrawiam i polecam!

    Robert Czapkowski
  • Polecam S-Car.pl, szybka i bardzo miła obsługa...

    Ewelina Supryn

SKUP AUT WSZYSTKICH MAREK
Kupimy każdy model samochodu!